Inteligencia emocional
Llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Oberta de Catalunya, diplomada en Educació Social per la Universitat de Barcelona i Agent d’Igualtat per la UNED he desenvolupat la meva carrera professional en el sector educatiu i pedagògic des de diferents àmbits:
  • Formació per a entitats, empreses i treballadors/es. Formacions en intel·ligència emocional per a professionals de l’educació i d’altres sectors, formacions en habilitats socials i desenvolupament competencial per a persones treballadores i desocupades, formacions per a la millora del clima laboral i formacions en reskilling. 
  • Ocupació. Dissenyant i duent a terme itineraris personals d’inserció laboral i dissenyant i dinamitzant formacions relacionades amb la intel·ligència emocional i les habilitats socials.
  • Adolescència. Gairebé deu anys d’experiència amb joves d’entre 16 i 25 anys, acompanyant-los a nivell personal i professional en la transició de l’adolescència a l’edat adulta, detectant i acostant-me a necessitats importants d’aquesta etapa com la sensibilització i prevenció en violència de gènere, el fracàs escolar o la baixa autoestima.
  • M(p)aternitat i família. Sóc mare des de fa quatre anys i, des de llavors, he acompanyat a famílies en el camí de la maternitat i paternitat conscient, assessorant de manera individual i dinamitzant grups de suport i acompanyament.