Formacions on-line

Potencia la teva autoestima!

L' autoestima es construeix i modifica al llarg de la nostra vida. Conèixer com mantenir-la el màxim de sana i positiva ens servirà per gestionar les situacions de manera assertiva i viure amb més plenitud. Si et costa prendre decisions, et sents insegur/a o l'opinió dels altres és molt important... aquest curs és per a tu!

Intel·ligència emocional per a pares i mares

Aquest curs és per a tu si tens inquietud per saber com funciona el desenvolupament emocional del teu fill/a, entendre quin és el nostre paper com a referents en el seu desenvolupament emocional i també si el desbordament emocional del teu fill/a a vegades et supera!

Educació per a la igualtat

Aquest curs és per a tu si ets mare, pare, educador/a o simplement estàs interessat/da en ser capaç d'identificar de quina manera contribuïm - sense ser-ne conscients - al foment de la desigualtat i tenir eines per canviar-ho.

Intel·ligència emocional per a personal docent

Si ets docent, aquest curs et servirà per conèixer i comprendre els beneficis de la intel·ligència emocional a l'acció tutorial, desenvolupar competències i habilitats socials pròpies i fomentar les de l'alumnat, adquirir estratègies per acompanyar l'alumnat des de l'educació socioemocional i prendre consciència de la importància que tenen les emocions i les creences en l'aprenentatge.