·Llicenciada en Psicopedagogia (Universitat Oberta de Catalunya) ·Diplomada en Educació Social (Universitat de Barcelona) ·Especialització universitària Agent d'Igualtat (UNED)

fa dotze anys que desenvolupo la meva carrera professional en el sector educatiu i psicopedagògic des de diferents àmbits

FORMACIONS

Formadora en intel·ligència emocional per a professionals de l'educació i altres sectors, formadora en habilitats socials i desenvolupament competencial per a persones treballadores i desocupades, formadora per a la millora del clima laboral i reskilling.

ADOLESCÈNCIA

Deu anys d'experiència amb joves d'entre 16 i 25 anys, acompanyant-los a nivell personal i professional en la transició de l'adolescència a l'edat adulta, detectant i acostant-me a necessitats importants d'aquesta etapa com la sensibilització i prevenció en violència de gènere, el fracàs escolar o la baixa autoestima.

OCUPACIÓ

Dissenyant i duent a terme itineraris personals d'inserció laboral i dissenyant i dinamitzant formacions grupals relacionades.

M(P)ATERNITAT I FAMÍLIA

Sóc mare de dos nens i, des de llavors, he acompanyat famílies en el camí de la maternitat i paternitat conscient, assessorant de manera individual i dinamitzant grups de suport i acompanyament.