Per què La Casa Mare?

La Casa Mare és un espai de desenvolupament integral. És un projecte que neix de les entranyes. La maternitat ha calat profundament en mi i m’ha fet replantejar moltes coses: els meus principis, els meus valors, les meves necessitats. I m’ha fet ser molt crítica amb la societat actual i, especialment, amb la conciliació laboral. Des que  m’he reincorporat de la baixa de maternitat que no em sento plena laboralment parlant. No em compensa la feina que feia anteriorment i això que durant anys he gaudit moltíssim fent-la! Però ara el cos, la ment, l’ànima em demanen nous reptes per seguir avançant i sobretot per poder-ho compaginar i poder gaudir de la maternitat!

Sóc educadora social i psicopedagoga i sempre he treballat amb joves i amb persones que tenien situacions vitals complexes. També sóc mestra de Reiki i terapeuta Ayurveda. La Casa Mare suposa ajuntar la meva faceta d’educació amb la faceta de terapeuta. Suposa entendre’m a mi mateixa de manera global i gaudir fent allò que sé fer.

Per tant, La Casa Mare té 4 grans eixos perquè cadascú pugui participar on més li convingui i on més necessiti per desenvolupar-se:

  1. Teràpies Naturals: Reiki i Ayurveda.
  2. Espais Familiars. Espais de treball amb pares i mares.
  3. Activitats dirigides. Pensat per totes les edats, nens, joves, adults i també fent èmfasi en l’embaràs i el postpart.
  4. Formacions, tallers i xerrades.

La Casa Mare és la casa de tots. T’hi espero amb els braços oberts!